hıh!? Saçmalık..

19 Ağustos 2012 Pazar 8 yorum
Evet bu gerçekten saçmalık... Bazı yerlerde (gezegenlerde) güzellik yarışmaları yapılıyor. Neden bizim olduğumuz yerde okullar arası güzellik yarışmaları olmuyor? Bu gerçekten saçma ve aptalca..

Çok güzel olduğumdan değil fakat; bazı insanlarında kendileri gösterebileceği ve mükemmelliğimi ön plana çıkarabileceğim bir güzellik yarışması olabilirdi açıkçası. Şöyle gece elbiseleri, seksi bikiniler ve harika kıyafetlerle yarışılabilecek bir yarışma olsaydı.. ahh ahhh!!! Hem Moonleaf Kolej bayan öğrencileri hemde Silverheart Kolleji bayan öğrencilerin katıldığı.. Hmm..birde bunu Nacta'ya sormak lazım.. Acaba o bu fikre ne derdi?

8 yorum:

  • Nacta dedi ki...

    Hahahahaha hayatım sence neden olmuyor? Tabi ki her sefer sen kazanacağın için ;) Buradaki okullar ile karşı yakalardaki okulların kız öğrencileriyle bizim okulların kız öğrencilerinin aralarındaki farkı biliyorsun. O zaman sorununda bir cevabı kalmıyor değil mi? hahahaha Ve ayrıca mükemmelliğini ön plana çıkartman için böyle aptalca bir yarışmaya gerek yok bebeğim. Sen her zaman muhteşemsin! ;)

  • Enna dedi ki...

    AHAHAHAHAHHAHAHAHA Mütevaziliğin için teşekkür ederim hayatım fakat, ben açıkçası bir kere bile olsa böyle bir yarışmaya girmek isterim! Çünkü insanların birşeyler görmesi lazım, bende de aşırısı olduğuna göre neden görmesinler değil mi? :D

  • Enna dedi ki...

    Ne offf Nacta ne!!! Sen geleceksin o Marcus yanından nede olsa buraya değil mi? Göstereceğim ben sana o zaman Magmayı...

 

©Copyright 2011 Ice and Eye | TNB